SOKOBANJA SOKO BANJA smeÜtaj apartmani sobe kuce za odmor

 
 • Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Increase font size
 • Decrease font size
 • Default font size
 • default color
 • dark color
 • red color

Vrste smestaja

Smeštajni kapaciteti podeljeni su po tipovima: SOBE, GARSONJERE, STANOVI, APARTMANI, KUCE i PANSIONI
Home arrow Kontakt arrow Oglašavanje
Oglašavanje PDF Štampaj E-pošta
OGLAŠAVANJE SMEŠTAJNIH KAPACITETA I NEKRETNINA - KU─ćA, STANOVA, APARTMANA...

Apartmani, stanovi, sobe i studio mogu se oglasiti na dva više na─Źina na─Źina:

 1. Besplatna varijanta podrazumeva da nam vi prosledite fotografije uz tekstualni opis, cene i kalendar zeuzetosti stana, apartmana. Mi bismo taj oglas besplatno objavili na portalu s tim što bi se rezervacija obavljala preko Turisti─Źke agencije (našim partnerom) koja bi od vaše cene napla─çivala 10% provizije.

 2. Pla─çena varijanta podrazumeva slede─çu varijantu: Za 1000 dinara po objektu dobijate stranu na portalu koju mo┼żete sami da a┼żurirate preko administrativnog dela. Na raspolaganju dobijate mogu─çnost da sami menjate opis, cene, slike i kalendar zauzetosti stana-apartmana. Ova mogu─çnost va┼żi vam godinu dana i nakon isteka tog roka mo┼żete je ponovo obnoviti. Uz ovu opciju dobijate i \n Ova adresa je za┼íti─çena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zašti─çena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. email sa VOIP i Chat klijentom.

 3. Specijalna ponuda za turisti─Źke agencije: Po ceni od 20.000 dinara vlasnici turisti─Źkih agencija mogu oglasiti 50 privatnih stanova, apartmana za period od godinu dana. U toj varijanti sve rezervacije i kontakti vode se na agenciju koja je prostor zakupila. Agencije na raspolaganju dobijaju administrativni pristup odakle oglasima mogu samostalno a┼żurirati, menjati slike, opise, cene i kalendar zauzetosti stana/apartmana. Uz ovu opciju dobijate i \n Ova adresa je za┼íti─çena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zašti─çena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. email sa VOIP i Chat klijentom.

 4. Specijalna ponuda za agencije za promet nekretninama: Po ceni od 20.000 dinara vlasnici  agencija za promet nekretnina mogu oglasiti do 50 ponuda na period od godinu dana. U toj varijanti svi upiti i kontakti vode se na agenciju koja je prostor zakupila. Agencije na raspolaganju dobijaju administrativni pristup odakle oglasima mogu samostalno upravljati, menjati i dodavati slike, opise, cene nekretnina. Uz ovu opciju dobijate i \n Ova adresa je za┼íti─çena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zašti─çena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. email sa VOIP i Chat klijentom.


Uplate se vrše na:
Teku─çi ra─Źun broj: 180-1512472073002-61
Svrha uplate: Uplata na partiju
Primalac: Saša Stojanovi─ç

Primer uplatnice

 
 
< Prethodno   Slede─çe >

www.yoursite.com
SOKOBANJA SOKO BANJA smeÜtaj apartmani sobe kuce za odmor